Qui som

Gestió Cultural és una empresa especialitzada en la gestió i producció de projectes culturals amb més de 15 anys d’experiència tant en el sector públic com en el sector privat.

Gestió Cultural és sinònim de qualitat, professionalitat i implicació.

FEM REALITAT EL TEU PROJECTE CULTURAL

DISSENYEM_
Oferim solucions imaginant, dissenyant i adequant projectes culturals per als nostres clients i públic. Experimentem i adaptem formats creant projectes innovadors, sempre amb l’objectiu d’apropar la cultura i l’oci al públic.

PRODUÏM_
Dirigim i produïm diferents projectes culturals. Coordinem equips de treball, establim continguts i liderem equips. Assumim l’organització completa o parcial dels projectes. A Gestió Cultural tenim experiència en l’execució de projectes molt diversos: exposicions, espectacles, programacions culturals, esdeveniments, museus, centres culturals, visites guiades, cursos i tallers, activitats infantils, festes majors, etc.

COMUNIQUEM_
Ens encarreguem de donar a conèixer i comunicar el teu projecte cultural. Des de la gestió de les xarxes socials fins al disseny i programació de campanyes completes. Utilitzem models de comunicació́ online/offline com a estratègies per a arribar a públics específics.

EXECUTEM_
Disposem d’un equip de treball qualificat, i dels materials tècnics propis, per a equipar i desenvolupar exitosament qualsevol activitat cultural. Gestió Cultural és sinònim de qualitat i professionalitat, és per això que ens assegurem de proveir els projectes que desenvolupem amb el personal i els materials més adequats. Optimitzant els recursos i aprofitant la nostra estructura pluridisciplinar.